Världens bästa städservice

Världens bästa städservice

Hej!

Ni som följer och känner mig vet att jag älskar min svärmor, hon är så omtänksam och fantastisk på alla sätt. Men oj så envis! Hon ska alltid klara allt själv och vill inte inse att hon kanske faktiskt kan behöva ta emot lite hjälp ibland. Eftersom hon bor i Norrtälje och vi i Upplands Väsby så är det inte lätt för oss att hinna dit en veckodag och hjälpa henne, men nu har vi i alla fall lyckats övertalat henne om att få städservice en gång i veckan.

Självklart vill vi att hon ska bo kvar hemma så länge som möjligt och än så länge klarar hon av allt annat själv, men just städningen kan bli ganska tung. Därför känns det skönt att Jessicas Måleri & Städ kommer och avlastar henne varje vecka.

Nu när hon haft städservice i några veckor så vill hon inte bli av med den, hon har insett alla fördelar med det och är så tacksam och glad över hjälpen.Vi hjälper så klart till så mycket vi kan, men ni vet säkert också hur det är att försöka få allt att gå ihop och ibland räcker man inte riktigt till. Nu kan vi istället fokusera på roligare saker när vi ses, till exempel sitta i lugn och ro och dricka kaffe och prata gamla minnen. Om du själv behöver avlastning och få mer tid över till annat så kan jag varmt rekommendera att betala för den servicen.

Efter att vi övertalat min svärmor om att lämna ifrån sig städningen har vi själva också valt att göra det, för vi insåg hur mycket det är värt och det är verkligen det bästa vi gjort på länge! Jag älskar vardagslyx och det här faller helt klart under den kategorin.

Jag önskar dig en fortsatt fin dag!


Kommentarer är stängda.