Svar på frågor med änglareading

Svar på frågor med änglareading

Hej på dig!

Hoppas du har en fantastisk start på veckan. Här i Borlänge är det riktigt fint vinterlandskap och hög luft med både nysnö sen i natt och solsken från en blå himmel. Apropå himmel så har jag alltid varit fascinerad av både änglar och änglakort och därför har jag bokat mig för en änglareading hos Lotta på My Fairy Lifestyle i Enviken. Kanske du som bor till exempel i Borlänge, Gävle eller Mora också har funderat på att göra något liknande?

Änglar har nog alltid varit en stor del av mitt liv, vilket syns i min inredning men även så märker jag ofta hur jag får en känsla av att jag har vägledning och guider från en annan dimension med mig. Men i perioder i livet kan jag ibland känna mig lite vilsen och bära på många frågor. Ibland hjälper det att skriva listor, till exempel om man ska ta ett beslut och så skriver man på ena sidan det som väger för och på andra det som väger emot. Andra gånger kan det vara skönt med meditation eller bara ta en promenad i skogen. Men ibland känns det som att svaren sitter djupare och att jag behöver hjälp från någon annan eller något annat för att komma underfund med det jag behöver.

Jag är väl lite av en grubblare men eftersom jag också är öppen för det andliga så tänkte jag att det vore spännande att testa änglareading. Det ska bli väldigt spännande att se vad som kommer fram och vad jag får för budskap. Jag går dit med ett öppet sinne och det kan säkert vara så att jag blir lite klokare i alla fall. Jag ser fram emot att kunna uppdatera er om hur det gick.

Kram till dig från mig!


Kommentarer är stängda.