Samtalsterapi i Märsta

Samtalsterapi i Märsta

Tjolahopp tjolahej bloggen!

Ni vet att jag inte har arbetat på länge för att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv, det har verkligen känts jobbigt att leva i ovisshet. Under gårdagen fick jag dock lite hjälp när jag var på samtalsterapi i Märsta hos 3C By Maria, detta var faktiskt ett tips som jag fick från min mor som har varit i precis samma situation som jag befinner mig i. Jag var först lite tveksam till samtalsterapi eftersom jag tänkte att någon annan person kan inte veta vad jag vill göra och jag hade delvis rätt, men samtidigt så fel. Maria kunde inte veta vad jag ville göra men hon kunde verkligen hjälpa mig själv ta reda på vad jag vill i mitt liv.

Redan efter ett samtal så kom jag fram till att det är med människor som jag vill arbeta och jag behöver vara nära min familj här i Märsta, familjen är en stor trygghet hos mig i min vardag. Jag har under hela dagen gått runt på yrken som skulle kunna passa mig och av dem som dök upp i mitt huvud så finns det några som jag verkligen kan tänka mig. Lärare, studievägledare, personlig assistent och rådgivare var de arbeten som jag verkligen fastnade för.

Att får arbeta med barn hade varit väldigt trevligt och jag tror faktiskt att jag har de egenskaper som krävs för lärare. I skolan såg jag alltid upp till mina lärare och tyckte det var fantastiskt hur deras jobb var att bidra med kunskap till oss barn. Kanske är det den vägen jag ska gå, oavsett vilken riktning jag väljer att vandra så har jag fått en klarhet i att jag vill hjälpa andra människor. Nu tänkte jag avrunda här och boka en till tid för samtalsterapi hos Maria för att få mer svar i livet.

PS. Håll er uppdaterade


Kommentarer är stängda.