Städservice i hemmet

Städservice i hemmet

God dag mina kära läsare!

Idag tänkte jag berätta om hur jag med hjälp av min mormor fick städservice hem till mig. Allt började för någon månad sedan när jag var på besök hos min mormor för att se hur hon hade det i Karlskrona. Mormor som har problem med knäna har sedan en lång tid tillbaka använts sig av hemtjänst för att få vissa sysslor gjorda. Med turen på min sida så råkade jag befinna mig hemma hos henne samtidigt som det var någon där och städade. Jag blev lite nyfiken och började fråga lite om deras städservice och hemtjänst, för att veta vad som ingick för min mormor och till vilket pris.

Efter den informationen som jag fick fram genom mina frågor så blev jag helt plötsligt intresserad av att själv anställa städservice för att helt enkelt slippa städa mitt hus. Dagarna gick och jag tänkte väl egentligen inte så mycket mer på det tills dagen då det var dags att städa, då insåg jag att kanske skulle ta och ringa till de som tar hand om mormors vardagssysslor och kolla om de kan komma hit för att städa någon gång varje vecka. Jag ringde för att kolla om det var möjligt att endast få hjälp med städningen och inte med någon hemtjänst. Det var inga problem utan vi bestämde in en tid varannan vecka först för att sedan eventuellt öka till varje vecka, beroende på hur mycket jag stöka ner. Med tanke på att jag har två barn så känns sannolikheten betydligt större att vi kommer öka till städning varje vecka snarare än att vara kvar vid varannan.

Så numera är det inte bara mormor som får hjälp med städningen utan även jag, det är inte bara trevligt utan det kan även löna sig att besöka sina nära och kära ibland. Gör ett besök hos en familjemedlem så kanske du också får städservice!


Kommentarer är stängda.