Hjälp med bokföring i Avesta

Hjälp med bokföring i Avesta

Tjenixen!

Idag tänker jag gå utanför min så kallade bekvämlighetszon och prata om ett område som berör mitt företags ekonomi och bokföring. Jag och siffror går inte hand i hand om man säger så, det var med nöd och näppe som jag klarade matten i skolan. Men jag har många andra starka sidor som man brukar säga. Det är lite komiskt att jag som har noll koll på bokföring har lyckats starta och driva ett företag i flera år. Till en början satt jag i mitt barndomsrum i Avesta men jag har fått äran att få leva i en tid där internet och teknik verkligen exploderade, vilket gjorde att allt jag behövde till en början var en dator. Min dator och målmedvetenhet har tagit mig från Avesta till hotellrum och konferensrum i hela landet, men det är i Avesta jag trivs som bäst. Därför försöker jag att samla min verksamhet här så att jag alltid kan åka tillbaka. Nu då till bokföring och ekonomi, jag har efter några år äntligen anställt en revisor som kommer att hjälpa mig med min bokföring. Det är så väldigt mycket saker man måste räkna på och jag känner att det var på tiden, pengarna för att hyra in en revisor har funnits länge men det har bara dragit ut på tiden av någon oklar anledning. Min prioritering ligger alltid i att utveckla min verksamhet och inte sitta att räkna siffror som jag ändå inte begriper mig på. Att få utveckla och bygga applikationer är det som jag vill göra och som jag vill ägna all min tid åt, jag gör ingen som helst marknadsföring av mina appar utan det är en sån bransch där kunderna når till mig istället. Med en revisor så får jag en fullständig koll på vad jag har för inkomster och utgifter, samt så får jag hjälp med bokföring, deklaration och andra konstiga begrepp som jag inte vet vad det innebär.  


Kommentarer är stängda.