Massage i Nynäshamn

Massage i Nynäshamn

Hejsan svejsan! Idag är det onsdag och jag tycker faktiskt om onsdagar, det är ett kvitto på att man har passerat halva veckan och att det inte är långt kvar till helg. Jag brukar därför fira in mina onsdagar genom att göra något litet extra kul, oftast blir det massage i Nynäshamn och sannolikheten är väldigt stor att det blir lite massage denna onsdagen också. Jag måste säga att jag är lite förvirrad av just Nynäshamn och jag är tacksam över att jag bara jobbar här. Det är lite tokigt hur ett sådant fint och härligt ställe kan tappa all sin charm så fort hösten och vintern kommer för att sedan gå över till ett paradis så fort våren har anlänt. Jag hade absolut kunnat tänka mig att bo på Nynäshamn under sommartid och sen bo i stan under vintertid, men riktigt dom pengarna finns inte än. Det räcker att kunna spendera lite timmar efter jobbet på somrarna i Nynäshamn, en glass nere vid hamnen är verkligen harmoni för själen. Någon annat som innebär harmoni är massage och det skulle jag verkligen behöva efter en vecka med hårt tränande, jag och min sambo tränade fem dagar förra veckan så jag har gått runt med träningsvärk nu i flera dagar. Jag tror helt klart att massage blir onsdagslyxen denna veckan och det känns väldigt bra, förhoppningsvis har min sambo lagat lite mat till mig när jag kommer hem också. Det händer väldigt sällan så det skulle innebära lyx på hög nivå. Nu hade jag tänkt att jobba vidare här så att jag har någonting att kunna presentera för chefen. Ett litet tips till er läsare det ute, halva veckan är gjord så ta och lyxa till det lite. Då kommer ni orka med slutet av veckan. Ha det fint alla läsare!


Kommentarer är stängda.