Heminredning och presenttips

Heminredning och presenttips

Hej bloggen och mina fina läsare!

Nu är det måndag igen och en ny härlig vecka väntar. I helgen gjorde jag en roadtrip från Norrköping till Borås för att hälsa på släktingar där. På lördagen tog vi en tur på stan och det jag gillar mest att titta på är heminredning. Det har alltid varit ett stort intresse och jag funderar faktiskt på att läsa en distanskurs till inredare. Men det får bli ett projekt lite senare i år i så fall.

Lika mycket som jag besöker faktiska butiker så kan jag sitta i timtal och titta på nätbutiker. En av mina absoluta favoriter är Sofias Hus – där finns så mycket fint och precis i min stil! Jag läste på deras hemsida att de ska ha en lagerrensning i deras butik i nästa helg. Den ligger i Vretstorp och dit åker jag ju inte varje dag, men en av mina bästa vänner på i Örebro så jag tänkte att jag kan åka dit och hälsa på i samma veva liksom.

Dels kan man alltid hitta något roligt att addera eller byta ut bland sakerna här hemma, men sedan så är det så många i min familj och bland mina vänner som fyller år de närmsta veckorna så det vore perfekt att passa på att köpa lite presenter. Jag tycker sånt är jättekul. Det är inte alltid lätt att hitta ”den perfekta presenten” men det är också den utmaningen jag tycker om, att försöka hitta något som verkligen blir uppskattat. Man ska inte köpa presenter bara för att, men när man hittar det där som blir precis klockrent eller med en särskilt genomtänkt tanke bakom så känns det alltid så bra.

Nu ska jag återgå till arbetet. Ha en underbar dag!


Kommentarer är stängda.