Ett café i en fantastisk miljö

Ett café i en fantastisk miljö

Tjena mors!

Det var ett tag sedan jag var här inne och postade ett inlägg, men nu är jag tillbaka och kommer vara mer uppdaterad än någonsin. Jag sitter just nu på ett café en liten bit utanför Jönköping och väntar på en caffelatte och en räkmacka, idag är det dags att unna sig lite vardagslyx. Det är full fart i stan med nya studenter som har sina introduktionsveckor för universitet, så vad passar inte bättre än att fly Jönköpings centrum för ett litet café i en fantastisk miljö nära naturen.

Jag tog mig äran att idag arbeta på distans och har faktiskt inte en aning när jag ska åka härifrån, kreativiteten bara flödar när man befinner sig i naturen. Arbetet flyter på som det ska och häromdagen så fick jag en befordran som innebar flertalet nya förmåner, vi är just ni en fas där vi håller på att expandera som bara den och det innebär mycket resor runt om i vårat avlånga land. Apropå resor så har jag precis bokat in en resa till Italien för att upptäcka en ny kultur med fantastisk mat, som ni vet har jag varit i de flesta länder i Sydeuropa men aldrig i Italien så det blir en ny upplevelse. Vi får se om de har något café med lika fin utsikt som här, det sägs att de ska vara experter på kaffe där nere i stövellandet.

Innan jag sätter punkt för det här inlägget så vill jag uppmana er alla att unna er idag, det är mitten av veckan och vi alla förtjänar att få lyxa till det en dag som idag. Så ta er till ett café och bara koppla av över en god kopp kaffe, det är ni värda!

Ciao!


Kommentarer är stängda.